Mika Niikko #77 Uusimaa

Mika on neljän lapsen isä ja naimisissa Saritan kanssa. Mika on kansanedustaja, yrittäjä ja nuorisojärjestöjohtaja, joka on ajanut nuorten asiaa vuodesta 2000. Hän on ehdolla kansanedustajaksi vuoden 2015 eduskuntavaaleissa.

Miksi äänestäisit Mikaa?

Mikalla on rohkeus tarttua asioihin, puuttua epäkohtiin ja saada aikaan muutosta. Mika on kansanedustaja, joka uskaltaa korottaa äänensä sinun asiasi puolesta.

Miksi äänestäisit Mikaa eduskuntavaaleissa? Katso video HS:n sivuilta >>
Mika Niikon haastattelu Ylen vaaligalleriassa, katso video Yle:n sivuilta >>

MikaNiikkoHS200px   MikaNiikkoVaaligalleria200px

Mitä Suomen kansa sanoo Mikasta?

”Mika on työskennellyt vuosia lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi, vanhuksia unohtamatta! Mika tarttuu rohkeasti tehtäviin ja saa aikaan tuloksia”
– Seija Valtonen, lähihoitaja

Mika on aito Jumalan mies joka ei pelkää puolustaa kristillisiä arvoja. Respect.
– Saija Pystykoski

Olen seurannut mm. tv:n lähettämiä eduskunnan istuntoja, ja olen huomannut Niikon aktiivisuuden joihinkin tuntemiini edustajiin verrattuna. Tiedän myös hänen ottavan kantaa minulle tärkeisiin asioihin. Luotan täysin häneen.
– Marjatta Lieho, eläkeläinen, ent.yrittäjä

Mika on rohkea ja puhuu suoraan niistä aiheista, jotka itsekin haluan nostaa yhteiskunnalliseen keskusteluun. Hän pitää esillä kristillisiä arvoja peittelemättä ja ajaa nuorten asiaa.
– Henna Saarinen, nuorisotyöntekijä

Mika on suoraselkäinen suomalainen, jolla on selkeät mielipiteet ja hän on rehellinen toiminnassaan. Auttaa lähimmäisiään siellä arjen tasolla.
– Kauno Voutilainen, Turvallisuuden asiantuntija

Mika Niikko tarttuu tärkeisiin yhteiskunnallisiin asioihin mitään pelkäämättä ja kuvia kumartamatta. Hän perustelee kantansa asiantuntevasti ja johdonmukaisesti myös tervettä järkeä käyttäen. Mikalla on sydän paikallaan.
– Hanna-Liisa Malin (KM, LTO)

Vaaliteemat

Ikääntyvien hyvinvointi turvattava

Sotiemme veteraanit ja maamme rakentaneet ikäihmiset ovat ansainneet arvokkaan vanhuuden.

Laadukasta koulutusta kaikille

Laadukkaalla koulutuksella Suomi nousee osaamisen kärkimaaksi. Maailman parasta koulutusjärjestelmää on tuhottu pian jo kahden miljardin euron rahoitusleikkauksin.

Tulevaisuus työpaikoissa ja yrittäjissä

Työpaikkojen karkaaminen pois Suomesta ja suomalaisilta tulee pysäyttää. Pienyritysten toimintaedellytykset on turvattava.

Maahanmuuttopolitiikkaan realismia

Työtä tekevät ja yhteiskuntaa rakentavat ulkomaalaiset ovat tervetulleita Suomeen. Sosiaaliperusteista maahanmuuttoa on laskettava tasolle.

Nuorten hyvinvointia vahvistettava

Nuorisotakuun tulee ulottua vaalikausien yli. Tulokset paranevat kolmannen sektorin kanssa tehtävällä yhteistyöllä.

Taitava ulkopolitiikka on tarpeen

Suomen tulee ensisijaisesti huolehtia siitä, että meillä on hyvät suhteet naapurimaihin. Tulevan hallituksen ministereiden tulee kyetä hyvään diplomatiaan ja ajaa Suomen etua.

Share This