050 512 0510 mika.niikko@gmail.com

Suosittele

 

Suosittele ja kerro miksi Mika Niikko on hyvä valinta eduskuntaan kansanedustajaksi toiselle kaudelle. Alta voit lukea muiden suosituksia ja lisätä sivuille oman suosituksesi (suositus lisätään sivuille tarkistuksen jälkeen). Muista kertoa suosittele-sivusta myös ystävillesi. Klikkaa tästä suosituksiin.

Suosittele (kirjoita suositus, nimesi, ammattisi ja paikkakuntasi)

Mitä Suomalaiset sanovat Mikasta:

”Jos joku on tehnyt enemmän täällä kansanedustajista syrjäytyneen nuorison hyväksi kuin edustaja Niikko, niin on aika lailla iso urakka.”

Timo Soini, täysistunto
”työttömyystilanne Suomessa” 14.5.2014

”kasvun.. rahoitusinstrumenttien raju leikkaus on johtamassa siihen, mitä edustaja Niikko täällä oikein hyvin mielestäni sanoi: yritykset ja työpaikat valuvat täältä Suomesta ulos.”

Mauri Pekkarinen, täysistunto
”kolmas lisätalousarvio” 4.11.2014

”Mika on työskennellyt vuosia lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi, vanhuksia unohtamatta! Mika tarttuu rohkeasti tehtäviin ja saa aikaan tuloksia”

Seija Valtonen, lähihoitaja

Kansanedustaja kollegani on kasvanut työssään aktiiviseksi ja asioihin kantaa ottavaksi kansan edustajaksi.

Ari Jalonen, kansanedustaja

Mika tuntuu luotettavalta. On monista asioista kanssani samaa mieltä 😉

Nurit Steibock-Vatka

Mika on rehellinen ja oikeudenmukainen. Hänellä on arvot kohdallaan, rehti suomalainen.

Helena Nyman

Mika Niikko tarttuu tärkeisiin yhteiskunnallisiin asioihin mitään pelkäämättä ja kuvia kumartamatta. Hän perustelee kantansa asiantuntevasti ja johdonmukaisesti myös tervettä järkeä käyttäen. Mikalla on sydän paikallaan.

Hanna-Liisa Malin (KM, LTO)

Mika tarttuu toimeen, eikä kaihda vaikeitakaan asioita. Mika on suoraselkäinen, taitava  ja tehokas kansanedustaja, jolla hyvä arvomaailma! Itse asun Ruotsissa ja hyvät uutiset Mikan toimista näkyvät ja kantautuvat täällä asuville suomalaisille.

Hanna Riski, esikouluopettaja

Mika on suoraselkäinen suomalainen, jolla on selkeät mielipiteet ja hän on rehellinen toiminnassaan. Auttaa lähimmäisiään siellä arjen tasolla.

Kauno Voutilainen, Turvallisuuden asiantuntija

Tunnen Mikan monen vuoden ajalta toimiessani pastorina hänen seurakunnassaan. Pidän häntä luotettavana, sanansa mittaisena miehenä, joka toimii vakaumuksensa mukaisesti, mutta silti toisia kunnioittaen ja kiihkottomasti. Suosittelen lämpimästi hänen valintaansa jatkokaudelle!

Hannu Mehtonen

Mika on suoraselkäinen ja -sanainen mies, jolla on sydän paikallaan. Välittävä, puuttuva, oikeudenmukainen, aikaansaava. Tässä paras ehdokas niille, jotka arvostavat kristillisiä periaatteita ja arvoja. Mies, jolle lapset, nuoret, sairaat, vanhukset, työttömät ja yrittäminen ovat sydämenasioita. Mika on oikeudenmukainen heikkojen puolustaja. Kannatan ja suosittelen ehdottomasti Mikaa.

Sirpa Viskari

Mika ajaa kansalaisen asiaa suoraselkäisesti ja rohkeasti. Puolustaa lapsiperheiden-oikeuksia, toimii nuorten hyväksi ja tekee varmasti kaikkensa Suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnin puolesta. Mikaan voi luottaa täydestä sydämestä ja Hänellä on jalat vankasti kalliolla, jota ei mitkään tuulet kaada.

Satu Olin

Mika on aito Jumalan mies joka ei pelkää puolustaa kristillisiä arvoja. Respect.

Saija Pystykoski

Ajattelen hyvin paljon samoin asioista Mikan kanssa.

Helena Parviainen

Oikea mies oikeassa paikassa. Mies joka osaa työnsä ja hoitaa sen hyvin.

Jouni Kotro

Mika on iloinen ja auttavainen työkaveri, jolla on aina aikaa antaa joku hyvä vinkki tai muuten vain tsemppi! Mika kuten me muutkin olemme oppineet paljon näiden neljän vuoden aikana. Energiaa ja ideoita Mikalla on vaikka muille jakaa. Ja kiitos niistä, ne ovat olleet varsin hyödyllisiä! Mika ottaa rohkeasti kantaa asioihin ja uskaltaa myös haastaa konkarikansanedustajat täysistuntokeskusteluissa!

Anne Louhelainen, kansanedustaja, Hollola

Mika on rohkea ja rehellinen poliitikko, jolla on arvot kohdallaan ja sydän paikallaan. Puolustaa ahkerasti ja vilpittömästi terveen yhteiskunnan perusrakenteita. Hänellä on myös globaalia ymmärrystä.

Tarja Jääskeläinen

Mika on rohkea ja puhuu suoraan niistä aiheista, jotka itsekin haluan nostaa yhteiskunnalliseen keskusteluun. Hän pitää esillä kristillisiä arvoja peittelemättä ja ajaa nuorten asiaa.

Henna Saarinen, nuorisotyöntekijä

Olen tuntenut Mikan yli 25 vuotta ja voin sanoa että Mikaan on helppo luottaa ja hänellä on hyvä ja auttava sydän lähimmäisiään kohtaan. Hänen huolenaan on erityisesti lapset ja nuoret tässä maassa ja Mika on tehnyt jo pitkään työtä paremman Suomen puolesta monella eri saralla. Voin lämpimästi suositella tutustukaa ja antakaa ääni rehelliselle ja luotettavalle edustajalle.

Joni Kamarto

Mikan tyyppisiä edustajia tarvittaisiin paljon lisää. Mika puhuu asiat oikeilla nimillä, ilman populismia. Mika tunnetaan myös Suomalaisen arvomaailman puolustajana ja puolesta puhujana. Yksi edellisen eduskuntakaudenkauden uutterimpia työntekijöitä, aloitteiden kananottojen ja puheiden muodossa. Uskallan suositella Mikaa jatkokaudelle.

Hannu Kärkkäinen, terapeutti, päihdetyöntekijä, Vantaa (Myyrmäki)

Mika on suoraselkäinen ja avoin kaveri, jolla vastuullisuus, asenne ja teot ovat kohdillaan. Uskaltaa tarttua vaikeisiin ja epäoikeudenmukaisiksi koettuihin asioihin tarmolla. Ei pelkää leimautumista, vaan uskaltaa olla oma itsensä ja seistä arvomaailmansa takana vastustuksesta huolimatta.

Lassi Hyttinen, Fraud & AML Specialist

Olen seurannut mm. tv:n lähettämiä eduskunnan istuntoja, ja olen huomannut Niikon aktiivisuuden joihinkin tuntemiini edustajiin verrattuna. Tiedän myös hänen ottavan kantaa minulle tärkeisiin asioihin. Edelleen luotan täysin häneen.

Marjatta Lieho, eläkeläinen, ent.yrittäjä

 

Share This