050 512 0510 mika.niikko@gmail.com

KAUPAN EHDOT

Tilaus ja toimitus
Saat tekemästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme kauppa.niikko@gmail.com.

Tilatut tuotteet toimitetaan mahdollisimman nopeasti. Käytännössä toimitusaika on noin 3-7 arkipäivää tilaushetkestä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Toimitus on maksuton kaikkialle Suomeen.

Maksutavat
Verkkokaupan maksutavat tarjoaa Checkout Finland Oy. Tietoa eri maksutavoista löytyy heidän sivuiltaan osoitteesta https://checkout.fi/. Kysy tarvittaessa lisätietoa asiakaspalvelustamme kauppa.niikko@gmail.com.

Vaihto- ja palautusoikeus sekä huomautukset toimituksen sisällöstä

Kuluttajansuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen kuin palautat tuotteen kauppa.niikko@gmail.com. Mainitse tilauksen yksilöivät tiedot, palautuksen kohde sekä tilinumero, jolle rahat tulisi palauttaa. Palauta tuote osoitteella Eurosolid Oy, PL 70, 01451 Vantaa. Asiakas makaa palautuksen postimaksusta sekä palautuksen huolellisesta pakkaamisesta. Jos palautettu tuote ei ole myyntikunnossa, tuotteen hintaa ei hyvitetä. Palautusta ei saa tehdä postiennakolla. Palautettavat maksut maksetaan 31 päivän sisällä asiakkaan tilille. Tilinumeron on oltava IBAN-muodossa.

Toimituksen sisältöä koskevat huomautukset on tehtävä kymmenen päivän sisällä tavaran toimituspäivästä.

Tilausrajoitukset
Kaupalla on oikeus hylätä tilaus esimerkiksi teknisestä viasta johtuvan virheellisen veloituksen, tuotteen loppumisen tai asiakkaan maksamattomien laskujen vuoksi. Osaa alennuskoodeista saa käyttää vain, jos niiden käytöstä on etukäteen sovittu kaupan kanssa. Jos alennuskoodia käytetään vastoin sopimusta, kauppa pitää itsellään oikeuden olla toimittamatta tilausta. Toimittamaton maksettu tilaus hyvitetään asiakkaalle.

Pidätämme itsellämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Jos hinnat muuttuvat ylöspäin siitä mitä asiakkaan tilausvahvistuksessa lukee, ilmoitamme muutoksesta ennen toimitusta ja asiakas voi muuttaa tilaustaan.

Toimitukset ulkomaille
Oheiset toimitusehdot koskevat vain Suomen toimituksia. Jos haluat tilata tuotteita muuhun maahan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kauppa.niikko@gmail.com.

Alle 18-vuotiaat
Alle 18-vuotiaat voivat tehdä ostoksia verkkokaupasta ainoastaan huoltajan suostumuksella.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Rekisterinpitäjä ja vastaava yhteyshenkilö
Eurosolid Oy (jäljempänä Yhtiö)
Mika Niikko
kauppa.niikko@gmail.com

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on rekisterinpitäjän ja asiakkaan välinen sopimus. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle eli tilauksen tekeminen verkkokaupastamme ei onnistu ilman niiden luovuttamista.

Rekisterin tietoja käytetään verkkokaupan omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt. Suoramarkkinoinnin voi kieltää lähettämällä viestiä asiakaspalveluun kauppa.niikko@gmail.com. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään tilausten toimittamiseksi ja maksuliikenteen hoitamiseksi tarvittavat tiedot, joita ovat asiakkaan yhteystiedot (nimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköposti) sekä käyttäjätunnus, salasana sekä tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista ja palautuksista ja asiakkaan mahdolliset kiellot lähettää suoramarkkinointia.

Asiakasrekisteri koostuu useammasta pääasiallisen käyttötarkoituksen mukaan kootusta erillisestä rekisteristä. Näiden asiakastiedot yhdessä muodostavat asiakkaasta tallennetut tietojoukot seuraavasti:

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun

  1. asiakas pyytää esitteitä,
  2. luo verkkotunnukset verkkokauppaan tai
  3. tilaa tavaraa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterin asiakastietoja ei luovuteta muille ulkopuolisille. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja tietoturvasta huolehtien.
Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

Tarkastusoikeus, tarkastusoikeuden toteuttaminen ja kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa häntä koskevat asiakasrekisterissä olevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Lisäksi asiakas voi ottaa yhteyttä Yhtiöön korjatakseen virheellisiä tietoja.

Tietojen säilyttäminen
Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi ainoastaan tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen osoittamiseksi.

Share This